&tradition och Faded Flowers

By Carin Harrysson, måndag 12 november 10:56
&tradition och Faded Flowers

&tradition i samarbete med Faded Flowers är värd för en julverkstad i &tradition's popup butik på Store Strandstræde 15. Lär dig hur du gör en väggdekoration av vackra torkade blommor och ta med dig din dekor med dig hem efteråt. Det blir glögg för alla deltagare och chans att göra julköp med 25% rabatt på allt. Det är ett begränsat antal biljetter tillgängliga. RSVP för att boka en plats: press@andtradition.com Pris: 250 DKK / person. Läs mer här


Visit the blog to read more

HAY for Sonos limited edition collection

By Carin Harrysson, tisdag 30 oktober 02:00
HAY for Sonos limited edition collection

HAY och Sonos utforskar betydelsen av färger, ljud och design med nya HAY Sonos One. Ett gemensamt engagemang för att skapa tillgängliga och samtida produkter med ett öga för modernt levande. Den sofistikerade och industriella tillverkningen, kombinerat med en nyfikenhet resulterade i detta djärva uttryck för Sonos One högtalare. Den exklusiva kollektionen kommer att släppas i en ny serie av färger den 5 november 2018. [video width="1920" height="1080" mp4="http://gulled.wordpress.estarrebel.com/wp-content/uploads/2018/10/981471463.mp4"][/video]


Visit the blog to read more

&traditions nya pop-up butik i hjärtat av Köpenhamn

By Carin Harrysson, torsdag 18 oktober 11:37
&traditions nya pop-up butik i hjärtat av Köpenhamn

Besök öppningen av &traditions nya pop-up butik i hjärtat av Köpenhamn. Torsdag 25 oktober 16.00-19.00 på Store Strandstræde 19. Kom förbi för en kväll med fantastiska öppningserbjudanden, musik och dryck. OSA här.


Visit the blog to read more

Artissima 2-4 November

By Carin Harrysson, fredag 12 oktober 12:14
Artissima 2-4 November

Har ni vägarna förbi Turin i Italien den 2-4 November ska ni inte missa Artissima. Magis är glada att stödja Artissima för andra året i rad Artissima (2-4.11.2018): Artissima är Italiens viktigaste samtida konstmässa. Artissima är den viktigaste samtidskonstmässan i Italien. Sedan dess grundad, 1994, kombinerar mässan den internationella marknaden med ett stort fokus på experiment och forskning. Nästan 200 gallerier från hela världen deltar varje år på mässan. Artissima har blivit ett centrum för kultur och en viktig kontaktpunkt som lockar samlare, konstälskare och allmänheten från hela världen. I samband med denna prestigefyllda händelse kopplad till konst kommer Magis att vara In-kind partner som tillhandahåller produkter, inklusive den ikoniska Spun chair av Thomas Heatherwick och  Piña-samlingen av Jaime Hayon.   www.artissima.art/en/ | Corso Vittorio Emanuele II, 12, 10123 Torino TO, Italien


Visit the blog to read more

Warsaw Home 2018

By Carin Harrysson, onsdag 26 september 06:00
Warsaw Home 2018

Magis bjuder in dig till Warsaw Home 2018. Warsaw home är en internationell designmässa som hålls i Nadarzyn i Polen mellan den 4-7 oktober i år. Warsaw Home kännetecknas av ett blandat koncept - det är både en affärsplattform för internationellt entreprenörskap, samt ett utrymme för entusiaster inom interiör. Warsaw Home är en plats som förenar arkitekter, inredare, företagsägare och butiker.


Visit the blog to read more

Design Award 2018

By Carin Harrysson, onsdag 19 september 11:13
Design Award 2018

Imorgon, den 20 september avgörs Design Awards 2018. Bland de nominerade för årets möbel hittar vi både Loafer av Space Copenhagen och Silhouette Sofa av GamFratesi. Se mer här. Inte nog med det. En av de nominerade i kategorin årets lampa hittar vi från &tradition, Journey av Signe Hytte. Se mer här.   Finn alla kategorier och nominerade på www.bobedre.dk/design/design-awards.


Visit the blog to read more

Habitare 12-18 september

By Carin Harrysson, tisdag 11 september 12:59
Habitare 12-18 september

Missa inte årets Habitare i Helsingfors Finland! Finlands största möbel- och designevent. Vi är där och visar upp våra kollektioner från HAY, &tradition och Magis. www.habitare.messukeskus.com


Visit the blog to read more

&tradition Courtyard – en gömd oas i hjärtat av Köpenhamn

By Carin Harrysson, torsdag 6 september 11:30
&tradition Courtyard – en gömd oas i hjärtat av Köpenhamn

  Ni har väl inte missat &traditions courtyard? Det danska designföretaget &tradition har flyttat från pappers-ön till hjärtat av Köpenhamn, i en klassisk byggnad från 1913. De har här öppnat sitt nya showroom "Home of a collector" på Kronprinsessegade 4 i Köpenhamn. Här imponerar de med sina fantastiska takhöjder och stora salar. Inte nog med den vackra interiören och exteriören har de också en mysig courtyard och cafe dit du kan komma för ditt morgonkaffe och en lunch, omringad av &tradition's designklassiker. Här skapas en mysig oas med stämningsfull musik, fräscha blommor, örter och plantor som skapar en autentisk bohemisk känsla. Verkligen värt ett besök!


Visit the blog to read more

Summer Design Week

By Carin Harrysson, onsdag 29 augusti 11:06
Summer Design Week

Förra veckan var det Formex och Summer Design Week i Stockholm. Vårt showroom i Stockholm hade uppdaterats och vi hade självklart öppet. Det bjöds på musik från DJ Per Sandström som spelade skivor och det bjöds på mat från Urban Deli , samt var Absolut Art där och visade upp sin konst. Tack för en fantastiskt trevlig vecka och en riktigt rolig kväll!


Visit the blog to read more

Uppdaterat Showroom i Stockholm

By Carin Harrysson, onsdag 22 augusti 02:29
Uppdaterat Showroom i Stockholm

Inför Formex har vi uppdaterat vårt showroom i Stockholm. Välkomna förbi oss på Rosenlundsgatan 38 i Stockholm och ta en titt, vi har öppet under hela Formex 08.00-17.00. Vi har nu även en belysningsavdelning i vårt showroom.


Visit the blog to read more